«Selgeltnägijate tuleproovi» finalistid valmistuvad lõpuks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Selgeltnägijate tuleproov» - Yulia Vang
«Selgeltnägijate tuleproov» - Yulia Vang Foto: TV3

Vene «Selgeltnägijate tuleproovi» viieteistkümnenda hooaja võitja kuulutatakse TV3 eetris välja täna õhtul. Kõik neli finalisti on võimekad selgeltnägijad, kel igal on oma spetsiifilised oskused.

«Selgeltnägijate tuleproovi» finaalis on Jekaterina Borisova, Julia Vang, Tatjana Larina ja Arseni Karadža. Just nende seast selgub vaatajahääletusel võitja.

Julia Vang on salapärane ja müstikast kiirgav naine, kes üllatas juba sarja castingul oma erilise välimusega – pikk kasv ja väljakutsuv stiil jäid kõigile kohe silma. Enne tuleprooviga liitumist on ta tegelenud näitlemisega, laulmisega, olnud modell, fotograaf ning  parfümeer. Ta väidab, et mäletab selgelt kõiki oma eelmisi elusid, mida on rohkem kui 150. Julia Vang õppis varakult lugema ning töötas läbi hulgaliselt Lääne-Euroopa ja Skandinaavia esoteerilist kirjandust. Vangi sõnul ta mitte ainult ei valda maagiat, vaid ise maagia ongi. Ta teab, et tema võimetel pole piire. Vangile meeldib lõhnade maailm, see on tema suur kirg ning ta loob parfüüme, mil on maagilised omadused. Viimati elas Julia Vang koos ema ja kassiga Riias ning osalemine «Selgeltnägijate tuleproovis» oli tema jaoks elu ja surma küsimus.

Tatjana Larina nimetab end nõiaks ega varjagi, et on nn aktiivne vampiir ehk vajab tegutsemiseks inimeste emotsioone ja jõudu. Juba sarja castingul tajuti, et tal on väga tugev energia ning oldi kindlad, et ta pääseb parimate sekka. Ta on õppinud energia juhtimist Iisraelis ning peab end Peterburi tugevaimaks nõiaks hirmude ja foobiate alal, aidates inimesi, kes ise ei mõista, mis neid vaevab. Larina sõnul on selgeltnägemise anne talle tegelikult needuseks, sest on väga raske läbi elada kõiki inimeste hingepiinu ja probleeme, mis tööga kaasnevad. Naine suudab tõlgendada minevikku ja tulevikku, lahendada keerulisi olukordi ja tegeleda armumaagiaga. Enne sarja tulekut oli ta laulja ja modell.

Jekaterina Borisova on naine, kes castingul märkis, et tema ongi «Baba Jaga» ehk nõiamoor. Tõsi – saates hakati teda tänu ta sõbralikule loomusele ja lahkele olekule kutsuma Tädi Katjaks. Jekaterina ise leiab, et ta on slaavi nõiakunsti meister. Ta suudab lugeda käejooni, suhtleb surnute hingedega, näeb inimese aurat, teab vanarahva tähendussõnu. Ta püüab inimesi aidata just esivanemate vaimse tarkusega. Kogu elu on ta pühendanud teiste teenimisele. Katja on kindel, et tema võimete hind on isiklikust elust loobumine, näiteks lapsi tal pole, kuigi ta neid väga armastab.

Arseni Karadža on pärit Peterburist, ta on aktiivselt tegelenud spordiga ning võitluskunstidega. Kooliajal huvitas teda ka vene keel ja kirjandus. Arseni leiab, et inimestel on alati võimalus end arendada ja kasvada. Ta leiab, et elus on oluline arukus ja mõistmine, et energia muutub pidevalt ning iga lõpp on millegi uue algus. 

«Selgeltnägijate tuleproov» on TV3s neljapäeviti kell 22.00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles