Holly Madison: tahtsin end Playboy häärberis vanni uputada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Holly Madison ja Hugh Hefner 2008. aastal
Holly Madison ja Hugh Hefner 2008. aastal Foto: SCANPIX

Playboy asutaja Hugh Hefneri kunagine tüdruksõber Holly Madison avaldas, et kuulsas häärberis elamine viis ta enesetapu äärele.

Madison avaldab sel kuul raamatu «Down the Rabbit Hole: Curious Adventures and Cautionary Tales of a Former Playboy Bunny», milles ta räägib, kuidas ta sattus Oregonist pärit noore modellihakatisena kõrvuti magama Hefneriga, kes võiks vanuse poolest olla tema vanaisa, kirjutab People.

35-aastane Madison tunnistab raamatus, et ta mõtles 2002. aastal vannis lebades: «Kui ma praegu pea vee alla paneksin ja kõvasti sisse hingaksin, oleks kõik läbi.»

Kuigi Hefneri seitse tüdruksõpra elasid pealtnäha «uskumatult glamuurset» elu, ütleb Madison, et kõik tüdrukud olid emotsionaalselt läbi - elu häärberis polnud sugugi selline, nagu nad lootsid.

«Kõik arvavad, et see kurikuulus metallvärav on selleks, et võõraid eemal hoida. Kuid minul tekkis tunne, et selle mõte oli mind luku taga hoida,» kirjutab Madison.

Madison oli enda sõnul väga õnnetu ja ta kirjeldas, kuidas Hefner tüdrukuid enda lõbu pärast üksteise vastu üles ässitas. Madison oli ka enda välimuse pärast väga ebakindel, mistõttu käis ta ninaoperatsioonil. Niimoodi üritas Madison end «Hefneri vildakas maailmas» pinnal hoida. Seda kuni ühe õhtuni, kui ta vannis olles leidis end mõtlemas: «Kas keegi jääks mind üldse igatsema?»

«Võibolla oli asi kanepis ja alkoholis, kuid enda uputamine tundus olevat ainus loogiline viis sellest absurdsest elust põgeneda,» tunnistas Madison. «Ma ei suutnud enam enda õnnetust taluda. Loomulikult oleks mu pere kurvastanud, kuid ma ei näinud neid enam peaaegu üldse, nii et mu puudumine poleks midagi muutnud.»

Madison ei uskunud, et ükski teine tüdruk oleks tema surma pärast pisaratki valanud, kui välja arvata tema ainus sõbranna Bridget Marquardt.

Madison jõudis järeldusele, et tema surm mätsitaks kinni nagu iga teine «skandaal ja luukere, mida on Hefneriga seostatud», mistõttu otsustas ta suitsiidist loobuda. «Õnneks oli mu põgenemisvajadusest suurem soov oma kogemust jagada. Kui oleksin pea vee alla pannud ja magama jäänud, ei saanuks keegi tõde teada,» sõnas ta.

Foto: MONICA ALMEIDA/NYT
Foto: Derek Steele/Derek Steele/BuzzFoto.com
Fotod: Scanpix
Fotod: Scanpix Foto: VALERY HACHE/AFP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles