«Hallo, Kosmos!» tähistab laupäeval sünnipäeva väekate naistega!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunstnik Aleksander Peeki pojad avasid Rahvusraamatukogus isa mälestusnäituse. Aleksander Peek on Ingrid Peek`i vanaisa.
Kunstnik Aleksander Peeki pojad avasid Rahvusraamatukogus isa mälestusnäituse. Aleksander Peek on Ingrid Peek`i vanaisa. Foto: Viktor Burkivski

Sel laupäeval, 13. juunil kell 13 toimub kinos Sõprus Raadio 2 populaarse saatesarja «Hallo, Kosmos!» viies sünnipäev sõnas ja muusikas. Naiste Väe Päeval esinevad Leesoja nõid Thule Lee, müstiline muusik Kerli Kõiv, muusikateadlane Saale Kareda, psühhoterapeut Katrin Saali Saul ning muusikud Mari Kalkun, Krista Citra Joonas ja Rändaja.

«Viis aastat veidi ebatavalisi sise- ja väliskosmilisi audiorännakuid on väärt tähistamist väekate naistega. Nii nagu saade «Hallo, Kosmos!» on väga kirev ja eripalgeline, on erilised ja erinevad ka sünnipäevapeol esinevad võimsad naised. Vahelduseks mentaalsusest ja materialismist räsitud argipäevale tähistame laupäeval südamlikes ja inspireerivates rütmides, kust leiab küllaga naiselikku nutikust, südametarkust, müstilisust ja võimsaid tulevikuvisioone,» kirjeldab saatesarja autor Ingrid Peek saabuvat sünnipäevapidu.

Foto: Laura Oks

Leesoja nõid Thule Lee pakub palju põnevat oma ettekandes «Naiste vägi – pöörane ja nõiduslik». Müstiline muusik Kerli Kõiv, muusikateadlane ja ühiskonna transformatsiooniprotsesside uurija Saale Kareda ja psühhoterapeut Katrin Saali Saul arutlevad vestlusringis «Naiseks olemise müsteerium» muu hulgas ka selle üle, kas ja kuidas mõjutaks meie ühiskonda ning inimkonna võimalikke tulevikustsenaariumeid see, kui arengut suunaks naisenergia. Loomulikult toimub saate «Hallo, Kosmos!» avalik salvestus ja esinejatelt saab küsimusi küsida ka publik.

Foto: parnupostimees.ee

Sünnipäevalaule laulavad hinnatud pärimusmuusik Mari Kalkun, bambusflööt bansuri meisterlik mängija Krista Citra Joonas ning peale pikki maailmarännakuid kodumaale naasnud Rändaja. «Selleks, et koguda maa väge, oleks naistel kasulik tulla seelikutes ja kleitides,» soovitab Leesoja nõid Thule Lee.

 Esimest korda kõlas saade «Hallo, Kosmos!» Raadio 2 eetris 13. juunil 2010, mil saatesarja avakülaliseks oli ufoloog Igor Volke.

Pileteid üritusele on eelmüügis kino Sõprus kassas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles