Hannes Võrno jutusaade «Õhtu» kaob ekraanilt

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Võrno saates "Õhtu"
Hannes Võrno saates "Õhtu" Foto: TV3

Poliitikasse suundunud saatejuhti ja muusikut Mihkel Rauda jäi TV3 ekraanil asendama uue jutusaatega «Õhtu» Hannes Võrno. Olles kümme neljapäeva eetris olnud, saab jutusaate aeg juba otsa ning sügisel ekraanile enam ei tule.

TV3 avalike suhete juht Annely Adermann kommenteeris Elu24-le, et kõik planeeritud saated jõudsid kenasti eetrisse.

Lisaks võis paljusid häirida saate hiline aeg (23.10), mis Adermanni sõnul on jutusaate kohta kena aeg. Võrno aga nii ei arva: «Ta oli öine saade, jah, ja see aeg oli ikkagi väga ebasobiv ja mõttetu,» kommenteeris mees Õhtulehele. Otsesaatena sai seda näha ka varem TV3Plays kell 20.15.

«Hannes Võrno on TV3 jaoks tuttav ja hinnatud tegija juba varasematest aastatest, meenutame suurepäraseid aegu saatest «Kahvel» või «Kes tahab saada miljonäriks?», lisas Adermann Elu24-le.

«Kindlasti oli Võrno «Õhtu» juhina õiges kohas ning kindel on see, et kui tekib sobiv formaat, on Hannes Võrno edaspidigi TV3 eetrisse saateid juhtima oodatud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles