Galerii: Tallinnas toimunud sigarisuitsetamise MM kvalifikatsiooniturniiri võit läks Venemaale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädalavahetusel Tallinnas toimunud aeglase sigarisuitsetamise maailmameistrivõistluste Põhjamaade kvalifikatsiooniturniiri võitis Oleg Padon Peterburist ajaga 1 h 43 min 35 sek. Teine koht läks Soome Esa Pernule ja kolmandaks tuli Kaido Randalu Eestist.

Foto: Raigo Pajula

Võistlusel osales 27 võistlejat, neist 22 olid mehed ja 5 naised. Võistluse võitis sigarisõber Peterburist, kes sõidab ka septembris Horvaatias Splitis toimuvatele maailmameistrivõistlustele.

Foto: Raigo Pajula

Teise koha pälvis Esa Pernu ajaga 1 h 15 min ja kolmanda koha sai Kaido Randalu ajaga 1 h 12 min ja 55 sek, parandades oma eelmise aasta tulemust 13 min ja 55 sek võrra.

Foto: Raigo Pajula

Naistest oli parim Evely Sohlu Eestist, kelle ajaks sigari suitsetamisel jäi 45 min ja 27 sek.

Foto: Raigo Pajula

Lisaks anti võistlusel välja ka kaks eriauhinda. Pikima tuha eriauhinna pälvis Esa Pernu Soomest ja kõige stiilsema suitsetamispoosi auhinna sai Paavo Kangur Eestist.

Foto: Raigo Pajula

Valitsev maailmameister Darren Cioffi, kelle nimel on aeglase sigarisuitsetamise rekord 2 h 27 min ja 27 sek, lõpetas seekord võistluse juba neljandal minutil.

Foto: Raigo Pajula

«Võistlus on võistlus ja hasartseks muutuvad ka need sigarisuitsetajad, kes on mõelnud tulla nalja pärast proovima. Pinevas võistlusmeeleolus oli ka mitmeid üllatusi. Tallinn Fine Spirits & Cigar Weekend on aga eelkõige sigarikultuuri väärtustav  üritus, kuhu tullakse kokku seltskondlikuks koosviibimiseks ning sigarimaailmaga kaasneva kultuuri nautimiseks,» ütles Tallinn Fine Spirits & Cigar Weekendi korraldava Tallinna Sigariklubi president Tullio Liblik.

Foto: Raigo Pajula

Tallinn Fine Spirits & Cigar Weekendil osales külalisi Eestist, Soomest, Lätist, Leedust, Inglismaalt, Belgiast, Horvaatiast, Prantsusmaalt, Maltalt, Šveitsist, Türgist, Valgevenest, Kasasthanist, Usbekistanist, Venemaalt, Iraanist ja valitsev maailmameister Darren Cioffi USAst – kokku üle 120 inimese.

Foto: Raigo Pajula

Sulesepp Paavo Kangur tantsuhoos

Tallinn Fine Spirits & Cigar Weekendi suurtoetajad olid Davidoff ja Vana Tallinn, ürituse korraldas Tallinna Sigariklubi.

Foto: Raigo Pajula

Tallinna Sigariklubi on loodud 2012. aastal eesmärgiga edendada kohalikku sigarikultuuri ning olla väärtuslik pidepunkt Eestis teiste riikide sigariklubidele ja -ühendustele.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles