Argo Ader täna kohtusse eelistungile kohale ei ilmunud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argo Ader
Argo Ader Foto: Maksim Toome

Harju maakohus arutab Seesam Insurance AS hagi kulturisti ja personaaltreeneri Argo Aderi vastu, taotledes temalt alusetult saadud 49 100 euro tagastamist.

Tegu on kohtus kriminaalvaidluse läbinud väidetava kindlustuspettuse looga, milles kohus andis Aderile õiguse. Nüüd püüab kindlustusfirma tsiviilkohtu kaudu seda raha kätte saada. Hetkel on selles kohtuasjas käimas eelmenetlus.

«Täna toimus eelistung, kus lahendati poolte menetluslikke ja tõendeid puudutavaid taotlusi,» kommenteeris Postimehele Harju Maakohtu pressinõunik Kristina Ots.

«Kohus andis mõlemale poolele aega sisuliste seisukohtade ning soovi korral uute tõendite esitamiseks. Ühtlasi määras kohus pooltega kooskõlastades kindlaks järgmise eelistungi aja, see on 18. novembril. Juhul, kui pooled pärast täiendavate seisukohtade esitamist nõustuvad menetluse jätkamisega kirjalikus menetluses, on võimalik, et kohus tühistab järgmise istungi aja ja jätkab kirjalikus menetluses.»

Elu24 fotograafil täna Argo Aderit kohtus tabada ei õnnetsunud. Väidetavalt ei ilmunud staar eelistungiks üldse kohalegi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles