George Michael tutvus vanglas tubli mehega, keda tööle palgata

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George Michael
George Michael Foto: SCANPIX

Narkojoobes autojuhtimise eest karistust kandev poptäht Michael (47) on tutvunud vangimajas Robert Bleachiga, kel on karm minevik, kuid kindel arusaam õiglusest.

Bleach on jätnud George Michaelile niivõrd hea mulje, et staarlaulja plaanib palgata mehe oma turvameheks, kui Bleach vangimajast pääseb, kirjutab music-news.com.

Michael, kes on tegelikult kreeklane, on nüüd oma kahe kuu pikkusest vangistusest peaaegu ühe kuu ära istunud. Tuletame meelde senised uudised kuulsa vangi käekäigust. Algul oli ta täitsa hirmunud ega julenud kellelegi silma vaadata. Siis hakkas ta niipalju kui võimalik, telekat vaatama, nii et kaasvangid hakkasid teda kutsuma Erakuks, sest mingit märki Michaeli suhtlemissoovist teiste vangidega polnud.

Siis aga astus millalgi mängu vanglaautoriteet Bleach, kes võttis Michaeli oma kaitse alla, et staaril mitte mingit põhjust oma heaolu pärast muretsemiseks poleks. Kui vangimajas levis uudis Michaeli ja Bleachi sõprusest, ei julenud keegi laulja poole enam pahade mõtetega sammugi astuda. Sest Bleach pidavat panema iga vangi paika, kui tahab, olles mees karmimast karmima mineviku ja kõva mainega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles