Valkla rannafestil hullutavad rahvast parimad Eesti bändid ning maailmakuulus Nabiha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taani lauljatar Nabiha
Taani lauljatar Nabiha Foto: promo

VALKLA RANNAFESTIL, 1. augustil astuvad üles parimad Eesti artistid nagu Smilers, Metsatöll, Super Hot Cosmos Blues Band, Getter Jaani, Curly Strings ning festivali peaesinejaks on esmakordselt Eestis esinev popmuusika lauljatar NABIHA! 

Taani lauljatar Nabiha on kogunud rahvustvahelist tuntust just viimastel aastatel. Tema esimene rahvusvaheline album «More Cracks» ilmus 2011. aasta novembris ning sellelt said tuntuks hittlood nagu «Deep Sleep», «The Enemy», «Troble» ja «Never Played the Bass».  2013 aastal võitis Nabiha European Border Breakers Auhinna ning sellele järgnes album «Mind the Gap», mis vallutas kohe edetabelite tipud. Albumilt on kuulsaks saanud laulud nagu «Ask yourself» ja «Mind the gap».  2014. aastal said kuulsaks Nabiha lood nagu «Animals» ning «Bang that Drum», mis vallutasid edetabelid ka Eestis.

Foto: Ain Liiva

Mida oodata rannafestilt? Parimat muusikat suurel rannalaval, mõnusat seltskonda ning rohkelt tegevust. Kuuma päikese käes on võimalik nautida rütmikat zumbat ja mereääres pakutakse võimalust lähemalt tutvuda surfiga. Otse rannaliival pakuvad mõnusaid vesipiipe piibumeistrid - lükka varbad liiva ning naudi mõnusat muusikat! Ka lastele leidub rohkelt tegevusi lastealal ning jahutust pakub mõnus merevesi. Silmailu pakuvad kaunid Brilliance tantsutüdrukud ning kui õhtu saabudes läheb pimedamaks süüdatakse rannal lõkked.

Foto: promo

Kui festivali platsil saab pidu läbi, jätkub rannarestoranis afterparty kuni hommikutundideni.

Valklas on võimalik ööbida kämpingutes või telkida.

Valkla rand asub Harjumaal, Kuusalu vallas, Tallinnast 40 kilomeetri kaugusel.

Piletid Piletilevis ja kohapeal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles