Kolmeaastane printsess Estelle mängib kuninglikus pulmas tähtsat rolli

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonprintsess Victoria, printsess Estelle ja prints Daniel
Kroonprintsess Victoria, printsess Estelle ja prints Daniel Foto: SCANPIX

Rootsi kuningliku pere kõige populaarsem liige, kolmeaastane printsess Estelle mängib oma onu, prints Carl Philip pulmades tähtsat rolli.

Carl Philip ja ta kihlatu Sofia Hellqvist abielluvad Stockholmis kuningalossi kirikus 13. juunil, edastab mtv.fi.

Tseremoonia toimub pärastlõunal ning pärast seda on kuningalossis pulmapidu kutsutud külaliste osavõtul.

Vastabiellunud sõidavad pärast laulatust läbi Stockholmi kuningalossi, et linlasi tervitada. Seega näeb printsi ja ta naist mitte ainult televisooni vahendusel.

Kroonprintsess Victoria ja prints Danieli kolmeaastane tütar, printsess Estelle on kuninglikus pulmas aurollis. Temast saab pruutneitsi, kes kõnnib Sofia Hellqvisti taga altari ette.

«Avaldame kõikide pruutneitside nimed vahetult enne laulatust või sama päeva hommikul,» sõnas Rootsi õukonna pressiesindaja Margareta Thorgren.

Printsess Estelle oli kohal ka oma tädi, printsess Madeleine`i pulmas 8. juunil 2013. Siis jäi üheaastane printsess silma oma ema ja isa süles olles.  Estelle istus vahepeal kiriku põrandale ning kirikust väljudes saatis rahvale õhusuudluse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles