Vene märulifilmi peategelane peab tapma Eesti presidendi

Kajar Kase
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt filmi «Den D» kodulehelt
Pilt filmi «Den D» kodulehelt Foto: http://www.d-day.ru

Venemaa kinodes linastuvas märulifilmis «Den D» peab eruohvitserist peategelane tapma Eesti presidendi, sest Eestist pärit terroristid on röövinud tema tütre.

Film põhineb USA 1985. aasta kultusmärulil «Kommando», kus peaosa mängis Arnold Schwarzenegger ning mida juhtumisi saab täna õhtul TV3st vaadata.

«Den D» peategelaseks on major Ivan, kes läks mitu aastat tagasi erru ja elab koos oma tütre Ženjaga maal. Tütar aga röövitakse.

Ivan hakkab tütart päästma ja kohtab klassikaaslast Geldat, kes oli terrorigrupi liige.

Seda gruppi juhib inimene, kelle hüüdnimi on Estonets (Eestlane). Eestlane tahab, et Ivan tapaks Eesti presidendi, sest ta ise soovib riigi presidendiks saada.

Ivan pannakse koos eestlasest valvuriga  lennukiga Tallinna poole teele. Ivan tapab valvuri ning tal õnnestub põgeneda. Koos lennujaamas kohatud sümpaatse stjuardessiga leiavad nad koha, kus Eestlane Ženjat peidab.

Nii lendab Ivan hoopis Vladivostoki juures asuvale väikesele saarele, kus tema tütart vangis hoitakse. Eestlane on selle ajaga jõudnud Jaapani kindraliga kokkuleppe teha, et relvi tuua.

Lõpuks suudab Ivan tütre päästa ja välja ilmuvad ka Venemaa sõdurid ja võtavad Eestlase kinni.

Filmi treilerit saab vaadata

siit

.


ERR.ee kirjutab, et enne esilinastumist näidati filmi ka Lõuna-Osseetias Tshinvali keskväljakul. (Vaata life.ru videot sellest, kuidas filmi režissööri ja peaosatäitjat seal vastu võeti.)

Filmi eelarve on väidetavalt ligi 50 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles