Vaata! Mart Müürisepp loeb lasteraamatut «Muna»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Müürisepp
Mart Müürisepp Foto: Ekraanitõmmis Youtube'i videost

40 aastat tagasi esmakordselt trükitud Lilian Härmi joonistuste ja Julius Oro tekstiga papiraamat «Muna» taasilmumine tänavu aasta algul oli jõuline – «Muna» püsis nädalaid raamatumüügi edetabelite esikümnes. Raamat on mõeldud kõige pisematele lugejatele ja kõneleb Ainost, kes saab omale muna. Mis kõik juhtub, saab ette lugedes või trükitähti veerides selgeks.

Mart Müürisepp mängib peaosa NUKU teatri täiskasvanutele mõeldud suvelavastuses «Dorian Gray portree». Oscar Wilde'i samanimelise raamatu ainel valminud etendus esietendub juba 14. juunil. Kõigis Rahva Raamatu üheksas kaupluses on saadaval ka maitsekad «Dorian Gray portree» etenduse kinkepaketid, kuhu kuuluvad «Dorian Gray portree» raamat ja kaks etenduse piletit.

«Rahvas arvab» sari on koostööprojekt Eesti suurima raamatumüüja Rahva Raamatu ja Tallinna Ülikooliga ning toetuse sarjale on andnud Eesti Lugemisühing. Sarja eesmärk toetada Eesti kultuuri ning propageerida ja väärtustada lugemist, tutvustades põnevaid raamatuid põnevate persoonide kaudu ning avalikult sel viisil väärtustades lugemisharjumust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles