Selle suve esimene «Suvereporter» stardib pidulikult täna kell 20 Kanal 2s

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Suvereporter»
«Suvereporter» Foto: Kanal 2

Tänasest läheb Eesti vaadatuim telekanal Kanal 2 üle suveajale. Esimene suvekuulutaja on «Suvereporter», mille pidulik avasaade on eetris täna kell 20.

«Suvereporter» kolib taas suvisesse rõdustuudiosse, et tuua televaatajateni päeva tähtsaimad sõnumid ja põnevamad suvised reportaažid nii välismaalt kui kodukandist.

Esimene «Suvereporter» läheb eetrisse hoogsas ja pidulikus võtmes: rõdustuudios esitletakse uusi tunnuslugusid, Evelin Ilves avab grillihooaja, teledebüüdi teeb «Suvereporteri» uus maskott, alustavad populaarteaduslik tänavaviktoriin «Telekontroll» ja rannaselfide konkurss. Lisaks jõuavad eetrisse mitmed reportaažid, teiste seas reisime Horvaatiasse ja võtame Heidy Tammega kaanivanni. Teeme lülituse Eesti Meelelahutusauhindade jagamisele Estonia ooperiteatrisse. Muusikalisi vahepalasid pakuvad tänases saates nii Elina Born kui «Suvereporteri» päikseline bänd eesotsas Imre Kaasi ja Margus Jürgensoniga.

«Suvereporter» on Kanal 2s igal argiõhtul kell 20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles