Pildid ja video! Staarstilist Anatoli Ein ja Svetlana Agureeva lõid oma rõivabrändi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anatoli Ein ja Svetlana Agureeva lõid oma rõivabrändi Cube
Anatoli Ein ja Svetlana Agureeva lõid oma rõivabrändi Cube Foto: Maksim Toome

Tuntud stilist ja saatejuht Anatoli Ein ja disainer Svetlana Agurejeva asutasid uue rõivabrändi Cube. Esimene kollektsioon kannab nime «Geometric game» ja  selle esitlus toimub 4. juunil stuudios Palmarium.

Kaubamärk kannab nime Cube, mis tõlgituna inglise keelesttähendab «kuup». Mitmekülgsus – see ongi Cube'i filosoofiline põhiidee. Isiklik areng, huvide mitmekesisus, hobid ja edasi liikumine - see on see, mis iseloomustab tänapäeva inimest, taei karda ka eksperimenteerida riietusega ja ei piirdu teatud moetrendidega.

Anatoli Ein ja Svetlana Agurejeva on mõlemad lõpetanud ülikooli disaineri erialal. Lisaks haridusele on ka neil 10-aastane kogemus moetööstuses. Moe-showde organiseerimine, globaalsete trendide teadlikkus ning stilisti töö vene ja eesti staaridega on andnud disaineritele teadmised Eesti turuvajadustest ja inimeste soovidest.

Foto: Maksim Toome

«Geometric game» on mäng geomeetriliste kujunditega, teravate, kergete joontega ja minimalism. Viscosa, puuvill, vill, trikotaaž - kõik erinevad kangad ühendatud geomeetria kujunditeks.Osad tooted on täiendatud brändi nimelise tikandiga. Kollektsioonis domineerivad erksad värvid: kollane, sinine, roosa ja alati aktuaalsed must ja valge. Enamik kangad on Aasiast imporditud.

Foto: Erakogu

Muide, Cube'i kleit on juba läbinud esimese proovi, laulja Tanja Mihhailova oli riietatud just sellesse Eurovision 2015 Eesti häältetulemuste teatamise ajal.

«Be edgy, wear cube!» (Ole mitmekülgne - kanna Cube'i!) teatavad staarid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles