Üksi ja õnnetu? Uus suhtesobitus- ja tutvumisportaal viib vallalisi kokku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teele ja Tootsi suhtesobitus- ja tutvumisportaal viib vallalisi kokku
Teele ja Tootsi suhtesobitus- ja tutvumisportaal viib vallalisi kokku Foto: promo

Tänavune kevad toob vallalistele rõõmsa uudise. Eestis alustab tegevust uudne suhtesobitus- ja tutvusportaal Teele ja Toots, mis ühendab endas traditsiooniliste kosjakontorite ja internetipõhiste e-tutvumisagentuuride parimad omadused.

Vallaliseelu võib olla nii inimese teadlik valik kui ka eluperiood, mille lõppemise üle tuntakse rõõmu. Kuigi enamasti leiavad inimesed endale kaaslase ühiste sõprade, töö, õpingute või hobide kaudu, suureneb kõikjal maailmas ka nende paarisuhete osakaal, kus tutvus on alguse saanud internetiportaalis läbi teadliku tutvumise.

Teele ja Toots hõivab oma teenusega seni Eesti tutvumisportaalide seas katmata niši. Veebikeskkond on välja arendatud mõeldes vallalistele, kes otsivad kaaslast tõsistel eesmärkidel ning iga kasutaja tutvumissoovidega tegeleb ka suhtesobitaja. «Välisriikides on kindla sihtgrupiga heal tasemel tutvumiskeskkonnad ennast tõestanud ja usume, et suudame võita ka nende inimeste usalduse, kes on seni internetitutvustesse pigem kõhklevalt suhtunud,» on ettevõtte juht Maily Kaljuvald lootusrikas.

«Koostöös psühholoog ja suhtenõustaja Kärt Kasega on koostatud ankeet, mille kasutajad nii enda kui ka soovitud kaaslase kohta ära täidavad. Püüame lühidalt ja kompaktselt analüüsida seda, millised on inimese harjumused ja käitumismustrid paarisuhtes ning millised on tema ootused kaaslasele,» loetles Maily Kaljuvald ettevõtte eeliseid. Kasutajatel on võimalik teiste kasutajatega otse suhelda nagu see tutvusportaalides enamasti on, kuid lisaks teeb suhtesobitaja ka tutvumissoovitusi. See tähendab  suuremat privaatsust, sest soovi korral ei pea kõiki oma andmeid avalikustama, kuid suhtesobitaja abiga saab tutvusi luua sellegipoolest.

Teele ja Tootsi suhtesobitus- ja tutvusportaali kasutajate eelregistreerumine on avatud 14. juunini 2015.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles