Shootersi kampaania «The Greatest Summer Job, Ever» viis finalisti on selgunud!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shooters
Shooters Foto: Shooters

Legendaarne shotibaar Shooters algatas maikuu alguses kampaania, kuhu oodati uusi ja lahedaid ideid shotiks või kokteiliks ning auhinnaks oli selle pealt teenitav müügitulu. Konkursile laekus üle 100 idee ning tänaseks on kampaania lõpusirgel – välja on valitud viis parimat!

Shotbar OÜ juhi Sten Pedari tänab kõiki osavõtjaid. «Aitäh kõikidele osalejatele, kes võtsid konkursist osa ning saatsid meile oma ideed. Häid mõtteid oli palju, kokku pisut üle saja. Nende hulgas oli palju andekaid shotte, kuid sattus sekka ka mõni «hot shot» või «rumm koola» pitsi sees.»

Foto: Shooters

«Žüriil tuli välja valida viis parimat ning tänaseks on need selgunud. Viis parimat shotti on: Palumetsa Pruun, Razzalka, Lips On A D*** , Mustika Madison ja Mexicoco,» ütles Pedari.

Foto: Shooters

«Menüüs on siiski ruumi ainult ühele ning nüüd otsustab parima shoti saatuse juba Facebooki rahvahääletus, mis algas Shootersi Facebooki lehel – tule ja anna oma hääl sinagi!»

Foto: Shooters

«Tuletan ka meelde, et Shooters annab parima shoti leiutajale kogu selle suve jooksul teenitud kasumi. Mida rohkemad sõbrad ja Shootersi külastajad leiutatud shotti ostavad, seda suurem ka teenitud kasum. Kanname selle teenitud kasumi võitja arvele iga nädal,» lubas Pedari.

Foto: Shooters

 Parimatele saab hääle anda kuni 05. Juunini 2015 Shootersi Facebooki lehel olevas albumis enda lemmiku shoti pildile laigi andes Shootersi Facebooki lehel. Parim kuulutatakse välja Shootersi sünnipäevanädala viimasel peol, 06. Juunil 2015

Foto: Shooters

NB! TOP 5 jõudnud shotte saab ka juba praegu Shootersis proovida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles