Elmar Liitmaa uus bänd keerab homme rockipeo kinni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peo plakat
Peo plakat Foto: promo

Homme astub Elmar Liitmaa Uuno Rock da Party lõpupeo raames Club Hollywoodi lavale oma uue bändiga Pappa Lucca.  Lisaks bändipoistele võtavad Egoiste tantsutüdrukud üleriided seljast ja lähevad basseini hullama!


Legendaarne Rock da Party otsustas oma uksed peale seitsmeaastast tegutsemist kinni panna. «Lihtsalt aitab küll,» ütles rockipeo produtsent Terje Pihl. «Tukka on loobitud viimased seitse aastat ja kolmas põlvkond tantsutüdrukuid  saavad juba emadeks.» Läbi aegade on tantsinud Rock da Party  ehk RDP laval- õed Ojasaared ¬ Mari ja Kristi, Helen Randmäe, Eva Ottas, Heti Tulve, Jana Boberg (Gruft), Alisa Tsitseronova ja paljud teised.

Homsel peol võtab Pappa Lucca laval kokku rockilugude paremiku ja Egoiste rockitüdrukud teevad selleks spetsiaalselt ehitatud basseinis korraliku veemöllu.  Peale viimast sünnipäeva pidu jäävad rockipidu mäletama tuhanded fännid ja pahteldatud klubiseinad. Kõik kellel on hinges näpud püsti on oodatud homme klubisse!
Uksed avatakse sel laupäeval 2. oktoobril kell 23.00 Club Hollywoodis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles