Leningrad Cowboys süüdistab Anu Saagimit trussikute varguses

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Legendaarse ansambli Leningrad Cowboys kitarrist Pauli Hauta-aho ning trummar Sami Järvinen viibisid reedel mitteametlikul visiidil Tallinnas, et teha ettevalmistusi 9. oktoobril antava kontserdi asjus.
 


Muusikud tutvusid kauni Tallinna linnaga ja kinnitasid keha kohvikus Komeet, kus Elu24 avanes võimalus nendega mõtteid vahetada. Džentelmenidena meenutasid nad hea sõnaga on eelmist Eestis-käiku - «Ei olnud Tallinn, mingi väike koht oli…» - ning kiitsid Eesti kauneid tüdrukuid, nagu see kombeks on. Siiski poetus meepütti väike tõrvatilk.

«Anu Saagim!!!» röögatas Pauli, kui oli teada saanud, kes on meie tasakaalustatud kvaliteetportaali peatoimetaja. «Perkele, muidugi ma tean Anu Saagimit! Meil oli suhe!» Kunagine lähedus ei olekski võib-olla nii emotsionaalset reaktsiooni põhjustanud, kui muusikul poleks olnud Anu Saagimi vastu varalisi nõudmisi.

«Anu, no mis kord see on?» küsis Pauli. «Võtad pesu enda kätte, lubad, et pesed puhtaks ja tagasi ei too…Nii ei tehta!» Pauli seletas, et Anu kätte oli jäänud kaks paari boksereid ja sokipaar. Muusik soovib väga oma pesu tagasi saada ning avaldas lootust, et kui Leningrad Cowboys järgmisel nädalal Nokia kontserdimajas antava kontserdiga seoses taas Tallinnasse jõuab, siis kõnelaused pesuesemed ka tagastatakse.

Anu Saagim rehmas tema vastu suunatud nõudmistest kuuldes vaid käega: «Ah, kes neid kõiki jõuab mäletada… Aga üldiselt ma ei kommenteeri!»

Elu24 toimetus teeb omalt poolt kõik, et tüliküsimus pooli rahuldava lahenduse leiaks ning Soome ja Eesti vahel jälle teineteisemõistmine valitseks.

Soome muusikud lõpetasid oma eine, jätsid puutumata kohviku Komeet poolt serveeritud viina (sest see oli täiesti toasoe) ning teatasid, et asjatoimetused ootavad. Nimelt viib helikopter nad juba täna õhtul tagasi kodusesse Helsinkisse.

Pauli ja Sam ootavad kõiki fänne tuleva nädala laupäeval Leningrad Cowboys kontserdile. Elu24 seltskonnatoimetuse vihje peale lubasid nad, et kui vähegi võimalik, peetakse järelpidu maha lokaalis «Levist Väljas».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles