Missis Estonia 2015 võistlustel osales ka Strippar-Marco värvikas sõbranna

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Missis Estonia 2015/SIXTINA 30.05.2015 Salme Kultuurikeskus.
Marko Tasane koos oma sõbranna Missis Estonia 98 Anu Abozenko`ga
Missis Estonia 2015/SIXTINA 30.05.2015 Salme Kultuurikeskus. Marko Tasane koos oma sõbranna Missis Estonia 98 Anu Abozenko`ga Foto: Viktor Burkivski

SIXTINA Tantsu- ja Modellikool tähistas laupäeval, 30. mail oma 25. juubelit kontsertetendusega Salme Kultuurikeskuses.

Foto: Viktor Burkivski

Tehti tagasivaade kogu Sixtina huvitavale ajaloole, sai kohtuda paljude vilistlastega, praeguste parimate tantsijatega, modellide, misside ja missistega, kes nende aastate jooksul osalenud arvukatel Sixtina poolt korraldatud Eesti talendi- ja iludusvõistlustel. Paljud neist on tänaseks kuulsust kogunud ja edukaks saanud erinevatel elualadel.

Foto: Viktor Burkivski

Seekord osales võistlustel ka Missis Estonia 98, Anu Abozenko (50), kes seekord jäi kahjuks tiitlita.

Anu Abozenko käis aastal 1999 ka maailma suurimal abielunaiste iludusvõistlusel Missis Globe, Riias. 

Missis Estonia 98 on hariduselt käsitööõpetaja, ning see väljendub ka tema harrastustes - Anu heegeldatud rõivastes on meie missised teinud koguni moedemonstratsioone. Kunagine võistlustantsuharrastus on talle andnud suurepärase rühi ja liikumisoskuse. Kõike seda näitas ta ka Missis Globe`i trikoo-, rahvuslikus ja õhtukleidivoorus. Eriti kaalukas oli aga intervjuuvoor. Kuid kõige rohkem mängib rahvusvahelisel võistlusel rolli, mis seal salata, ikka väline ilu.

Foto: Viktor Burkivski

Anu Abozenko on osalenud ka paljudes Strippar-Marco värvikates muusikavideotes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles