Avoid Dave'i muusik Taavi Paomets: mul on kopp ees üksinda nokitsemisest

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 Live: Avoid Dave ja Kristel Aaslaid. Saadet juhib Elu24 peatoimetaja Anu Saagim!
Elu24 Live: Avoid Dave ja Kristel Aaslaid. Saadet juhib Elu24 peatoimetaja Anu Saagim! Foto: Erik Prozes

Muusik Taavi Paomets, kes pani aluse ühest mehest välja kasvanud bändile Avoid Dave, tõdes, et naudib kollektiivselt muusika tegemist, vahendab Menu.

Foto: Erik Prozes

"Ma üritan järjest rohkem integreerida teisi liikmeid ka sellesse protsessi, et nad ka panustada saaksid. Ma hullult tahaks, et nad panustaksid, sest ausalt öeldes on mul kopp ees sellest üksinda nokitsemisest," tõdes Paomets ETV2 saates "Eesti TOP 7".

August Hunti endine liige Paomets ütles, et on harjunud bändidega, kus kogu muusika sünnibki kollektiivselt prooviruumis, kuid ka üksinda loomisel on omad plussid. "Üksinda teha on väga lõbus, sa ei pea arvestama mitte kellegagi ja protsess liigub palju kiiremini," kiitis Paomets, kes lisas, et tunneb end laval siiski palju paremini, kui tema kõrval on teised muusikud.

Avoid Dave esineb juba peagi Kaparockil ja Positivuse festivalil. Kontsertide vahepeal jõudis Avoid Dave välja anda värske muusikavideo loole "Fantasy", mis on muusiku sahtlipõhjas juba 2011. aastast saadik vedelenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles