Ärinaine Tiiu Järviste ootab eestlastelt sallivust rikaste vastu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aldo Järvsoo, Ketlin Bachman-Põldroos, Natalja Lill ja Riina Põldroos näitasid kevadmoodi ja oma värskenduskuuri läbi teinud moestuudiot. Annaliisa Vinnal, Tiiu Järviste
Aldo Järvsoo, Ketlin Bachman-Põldroos, Natalja Lill ja Riina Põldroos näitasid kevadmoodi ja oma värskenduskuuri läbi teinud moestuudiot. Annaliisa Vinnal, Tiiu Järviste Foto: Jaana Nõu

Ärinaine Tiiu Järviste on veendunud, et raha on õnneks vajalik ja raha ning rikkus on hädavajalikeks käibevahenditeks elus liikumisel.

 «Raha annab meile suure vabaduse - vabaduse valida. Ma ootan eestlastelt sallivust rikaste vastu. Kui tahame olla rikas riik, peame ka rikkaid armastama ja austama,» räägib Tiiu ajakirjale Naised.


Järviste sõnul ei tohiks unustada, et rikkad loovad meile töökohti ja maksavad tohutuid summasid riigimakse, loovad oma isikliku rahaga riskides meile kõigile võimalusi paremaks eluks.

«Ma ise olen nõukapõlvkonnast ja tean, et olen võimeline ära elama väga minimaalsete kuludega, mind on elu ju nii kasvatanud. Kui reaalsest summast rääkida, siis arvan, et 10 000 krooniga oleksin juba päris õnnelik.»

Kas Sina austad ja armastad Eesti rikkaid?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles