Elina Born esineb «Eesti otsib superstaari» superfinaalis!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina Born
Elina Born Foto: TV3

Superstaarisaatest tuule tiibadesse saanud ja äsja Eurovisioonil säranud Elina Born muudab pühapäevase «Eesti otsib superstaari» show veelgi võimsamaks, astudes lavale üllatusnumbriga.

Elina Born esitab Nordea Kontserdimajas toimuvas superfinaalis loo oma uuelt plaadilt. «Väga hea on kodusel laval tagasi olla ja loomulikult on mul südamest hea meel uue superstaari sünni juures viibida,» tunnistab Elina, lisades, et teab, mida superfinaali pinge tähendab ning on valmis kohapeal nii Jürile kui ka Gertule igati toeks olema.

«Eesti otsib superstaari» kuuenda hooaja superfinaalile annab avapaugu Gertu ja Jüri duett, suurel laval kõlab tänavuse Eurovisiooni lauluvõistluse võidulaul «Heroes». Superfinaali võistlustulle lähevad Gertu ja Jüri aga kolme lauluga, mille seas on nii seni kõlanud parim lugu, singel kui ka võidulaul.

Eesti kuues superstaar selgub telefonihääletuse tulemusel. Gertu Pabbo poolt saab hääletada telefonil 900 7309 ja Jüri Pootsmanni poolt telefonil 900 7305.

Viimased pileteid superfinaali, kus publikut ootavad eriüllatused, on saadaval Piletilevis, sooduskood «VIIMASEDKOHAD» annab 50% allahindluse!

«Eesti otsib superstaari» superfinaal alustab TV3 otse-eetris pühapäeval kell 20.00. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles