Üks staarisaate superfinalistidest on enne tähtsat päeva tõbiseks jäänud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Star FM Hommikuprogrammis käisid külas «Eesti otsib superstaari» superfinalistid Gertu Pabbo ja Jüri Pootsmann
Star FM Hommikuprogrammis käisid külas «Eesti otsib superstaari» superfinalistid Gertu Pabbo ja Jüri Pootsmann Foto: Star FM

Täna olid Star FM Hommikuprogrammis külas «Eesti otsib superstaari» superfinalistid Gertu Pabbo ja Jüri Pootsmann. Stuudios selgus, et üks neist on enne otsustavat lahingut tõbine.

Noored andekad lauljad rääkisid enne pühapäevast jõukatsumist, kuidas nad oluliseks sündmuseks valmistuvad ja millega rahva ette astuvad. Ühtlasi selgus, et Jüri Pootsmanni on tabanud haigusepisik ning tal on vaja tervist hoida, et pühapäeval Nordea Kontserdimaja laval suurepäraselt esineda.

Superstaarisaate ajaloost on varemgi teada, et vahetult superfinaali eel on võistlejatel terviseprobleeme tekkinud; ometi on superfinalistid alati ka keerulistel hetkedel endas jõudu leidnud laval särada ja endast parima anda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles