Meeste tantsupeol esinevad Karl-Erik Taukar, Birgit ja Mari Holm

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Erik Taukar ja Birgit Sarrap
Karl-Erik Taukar ja Birgit Sarrap Foto: promo

Lisaks tuhandetele meestele, kes kogunevad juunikuu esimesel nädalavahetusel Rakverre, et oma kolmas tantsupidu maha pidada, astuvad peol üles ka Karl-Erik Taukar, Birgit ja Mari Holm. Igaüks neist on teinud uue loo koostöös meeste tantsupeo muusikatiimiga HELIKOND.

Karl-Erik Taukari lauldud lugu «Vennad võidelge» kannab endas üleskutset võidelda Eesti asja eest, tuletades meestele meelde seda, et enne kui kuhugi tormata, tuleks võtta aega endasse vaatamiseks, et teha Eesti jaoks õige otsus. Lavastuslikus plaanis etendab laulja erinevate vaenupoolte lepitaja rolli, juhtides meestevägesid õiges suunas.

Birgit Sarrap kehastab Maaema tütart, kes oma iluga ei jäta külmaks ka kalgimat südant. Helikonnaga koostööd tehtud ja peo jaoks värskelt valminud lugu «Helise» laulab ta kohe peale soolotantsija numbrit «Päikesepoiss», millele muusika kirjutas Jakob Juhkam.

Mari Holm, kes on eelkõige tuntud kui vokaalansambli Greip esilaulja, astub peol üles oma esimese soolosingliga, mil nimeks «Mari oli maias». Antud loole on valminud ka värske muusikavideo.

Meeste Tantsupidu KOLM toimub 6. ja 7. juunil Rakveres. Alates reedest, 29. maist on suure publikumenu tõttu müüki pandud piletid ka 6. juunil kell 15.00 toimuvale peaproov-etendusele Rakvere staadionil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles