Ramzan Kadõrov teatas, et sai märulifilmis peaosa

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ramzan Kadõrov
Ramzan Kadõrov Foto: SCANPIX

Tšetšeenia liider Ramzan Kadõrov hakkab mängima peaosa uues märulifilmis, mis kannab pealkirja «Need, kes ei saa aru, hakkavad aru saama».

Kadõrov teatas sellest Instagrami vahendusel, lisades et ta pidas linateosesse pääsemiseks maha pikad läbirääkimised produtsentidega, edastab BBC.

Kadõrovi sõnul on osa võtteid juba tehtud, režissööriks on tuntud isik Hollywoodist ning kaasa teeb mitu esimese järgu staari.

«Sellest filmist saab kassahitt,» teatas Tšetšeenia juht, kelle sõnul filmi treiler on juba Youtube`is olemas.

Tegemist ei ole esimese korraga, mil Kadõrov peab end Hollywoodi ja teiste staaridega võrdseks.

2013. aastal pani ta Instagrami fotod, millel on teda pealinnas Groznõis näha koos Elizabeth Hurley ja Gerard Depardieu`ga.

Kaks aastat varem aga mängis ta jalgpalli koos kunagise Argentina jalgpallistaari Diego Maradonaga.

Kadõrovi filmiteade tuli peaaegu samal ajal, mil endine vangistuses olnud naftaärimehe Mihhail Hodorkovski asutatud ühing Avatud Venemaa avaldas 26-minutilise filmi «Perekond», mis räägib Kadõrovi valitsemisest ja tema suhetest Venemaa presidendi Vladimir Putiniga.

Filmis rõhutatakse, et Tšetšeenias leiavad aset inimõiguste rikkumised. Linateoses on arhiivikaadreid, milles Putin kasutab Kadõrovist rääkides sõna «poeg» ning Kadõrov vannub Venemaa presidendile truudust.

«Kadõrov on teinud Tšetšeeniast Venemaa vasallriigi,» teatab Hodorkovski filmis.

Põhja-Kaukaasia mässuliste väljaanne Kavkaz-Tsentr suhtub Kadõrovi näitlejaks hakkamisse üsna skeptiliselt.

«Tõenäoliselt on Kadõrovist saanud näitleja, sest ta tahab Hodorkovskile vastulöögi anda. Võimalik, et Kadõrovist saab selline märulikangelane nagu on India filmides ning Kadõrovwood vahetab Bollywoodi välja,» edastati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles