Gene Simmons ei kavatse oma miljoneid lastele jagada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gene Simmons
Gene Simmons Foto: AP / Scanpix

Rockansambli Kiss staar Gene Simmons ei kavatse lubada oma lastel isa teenitud miljonite najal hõlpelu elada.

Multimiljonärist rokkar tahab, et tema 18-aastane poeg Nick ja 15-aastane tütar Sophie ennast ise üleval peaksid, kirjutab Contactmusic.

«Ma tahan teha seda, mida iga lind oma pesas teeb – sunnib lapsi pesast väljuma ja ise maailma avastama. Muusaes, päranduse ja muu värgi mõttes on nende eest hoolitsetud, aga nad ei saa kunagi minu rahadest rikkaks, sest ma tahan, et nad peaksid igal aastal ise voodist välja ronima ja tööle minema, et endale elatist teenida,» ütles Simmons.

«Põhimõte on selles, et nad saavad iga-aastast taskuraha, mis katab nende rendi ja toidukulud ning kõik muud vajalikud kulud, aga kui nad tahavad rikkaks saada, peavad nad selleni ise jõudma. On tore, kui sünnid rikkasse perre. Aga vanematel võib tekkida küsimus: «Tore küll, aga mida oled SINA viimasel ajal selleks teinud?». Ma ei taha, et lapsed ütleksid: «Aitäh, paps, et sa mu rikkaks tegid.». Ei, ma tahan, et nad seisaksid ise oma kahel jalal ja võiksid öelda: «Ma tegin seda ise.».»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles