Peeter Oja kehastab uues sarjas jõmmi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas (Peeter Oja) ja Raivo (Sepo Seeman) seriaalis Kälimehed.
Urmas (Peeter Oja) ja Raivo (Sepo Seeman) seriaalis Kälimehed. Foto: TV3

Täna mängiti kinosaalis ette TV3 uue sarja «Kälimehed» esimene osa, kus näitlejal ja «Ärapanija» saatejuhil Peeter Ojal on täita keskne roll – nimelt kehastab ta geelitatud juustega äkilist  reklaamifirma omanikku, kes oma ülbe suhtumisega ja pirtsaka naisega värskete naabritele tõeliseks pinnuks silmas on.
 


Kuna Oja elas oma rolli nii tõetruult sisse, pani see sarja avaosa vaadanud publiku sosistama ja arutlema selle üle, et ehk ongi mees päriselust šnitti võtnud. Teatavasti on ka Oja ise äkilise loomu ja karmi sõnapruugiga. Meenutuseks – mõned aastad tagasi andis Oja talle autopesulas ette trüginud maasturi-mehele kolakat ja saatis selle kohta kommentaari küsinud ajakirjaniku üpris pimedasse kohta.

Nii karmiks sarjas asjad muidugi ei lähe, sest tegu on siiski komöödiasarjaga, kus kaks perekonda naabritena koos eksisteerima peavad. «Ja eestlastele on naabrite teema alati südamelähedane olnud,» ütles TV3 tegevjuht Priit Leito ning lisas, et «Kälimehed» on nagu moodsa aja «Tõde ja õigus». Ainult humoorikamas võtmes.

Seda, et sarjas nalja hakkab saama, tõestasid vaatajate korduvad naerupahvakud ning Sepo Seemani naist kehastava Hilje Mureli kinnitus: «Mind ajas küll naerma!»
«Kälimehed» on eetris reedeti kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles