Metsatöll annab laupäeval viimase kontserdi kodumaal

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailmaküla II: Metsatöll ja rahvusmeeskoor
Maailmaküla II: Metsatöll ja rahvusmeeskoor Foto: Jelena Rudi

Laupäeval 2. oktoobril annab Eesti muusika au ja uhkus Metsatöll sel aastal viimase kontserdi kodumaa pinnal. Rock Cafes toimuval kontserdil on külalistena laval Skyforger Lätist ning Taak ja Hukkunud Hinged.


Metsatöll, kes nädalavahetusel esines suure menuga Kanadas festivalil Noctis IV Metal Fest, asub peagi ratastele mööda Euroopat - 20. oktoobril algab tuur mööda Inglismaad koos Kiuasega ja 26. novembril pea kuu vältav Euroopa tuur koos ansamblitega Finntroll, Samael ja Rotting Christ.

Bändi trummar Marko Atso ütles, et esinemisgraafik mööda Euroopat on niivõrd tihe, et Eestimaa kipub unarusse jääma. «Me kindlasti ei taha koduseid fänne ära unustada ja pakumegi 2. oktoobril viimase võimaluse sel aastal meid kodumaa pinnal näha. Kontserdi muudab eriliseks fakt, et meiega on koos lava jagamas väga head bändid,» lisas Atso.

Metsatöllu viimati ilmunud album «Äio» on tänaseks müünud rohkem kui 16 000 eksemplari üle maailma. Eestikeelne album jõudis lettidele Ühendriikides, Inglismaal, Saksamaal, Prantsusmaal, Hollandis ja teistel suurematel turgudel. "Äio" üllitas maailma juhtiva muusikafirma Universal Music sõsar-label, metal-muusikale spetsialiseerinud Spinefarm Records.

Uksed avatakse kontserdile kell 20, esimene bänd tuleb lavale kell 21. Piletid hinnaga 125 krooni on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades ning internetis http://www.piletilevi.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles