Jana Kask astus üles tsarinna rollis

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 24. septembril, toimus lounge Deja Vu´s üritus sarjast Fallen Angels. Dress code´ks oli sel korral tsaar ja tsarinna. Pidu kandis nime Royal Party ning oli korraldatud Tsarine šampanja auks. Tsarine šampanja oli muide sellel aastal Cannes filmifestivali toetaja.


Õhtu juhatas sisse parfüümibrändi Juicy Couture uus toode, Couture Couture, mille meelitavat aroomi presenteerisid särasilmsed printsessid. Kuninglikkust ja väljapeetust lisas õhtusse Ehteäri. Kaupluse tooteid sai show raames nii modellide peal imetleda kui ka ise proovida.

Pidu kulmineerus muusikalise etteastega. Eesti superstaar Jana Kask näitas, et temas on näitlejatele omast kohandumisoskus ning mitmes keeles laulmine ei valmista noorele naisele mingit raskust. Nimelt esitas tsarinna rollis üles astunud superstaar lugusid nii inglise., kui ka vene keeles.

Fallen Angels Royal Party meigilahenduse eest hoolitses bränd Mary Kay ja meikar Jenni Papstel ning soengud tegi Avely ilusalong.

Teemakohaselt dekoreeritud Deja Vu´sse oli uudistama tulnud palju külalisi, kes nautisid hubast atmosfääri, külluslikku programmi ja mõnusat seltskonda väärikalt peo lõpuni!

Vaata mahukat pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles