Tartut hakkab kütma uus ööklubi AHI

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Jõgioja trummi- ja tuleshow.
Peeter Jõgioja trummi- ja tuleshow. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Sel neljapäeval, 30. septembril peab Tartus avapidu uus ööklubi AHI, kuhu on oodatud „Ainult Head Inimesed“. Ööklubisse on oodatud tartlased ja nende sõbrad, kes vajavad värskust ja uut energiat.
 

Muusikasuund on pehmem. Hakkavad kõlama eelkõige vanad legendaarsed peohitid kuni hetke kuumade lauludeni välja.

Sisekujunduse on teostanud Elen Tamm ja Tambet Pedak. Kujundus on minimalistlikult retrolik, aktsendiks on värvilised pinnad ja struktuurid.
Ööklubi põhitoon on mustjashall.  Klubis on eraldatud tsoon mugavate istekohtadega, mis loob hubase äraolemise. Tantsuplatsil on kasutatud valgustehnoloogiliselt uudset 3D lahendust, mida seni on võimalik näha vaid maailma suurlinnades.

Klubi avab 40 nais-korstnapühkijat. Tuld lisab Peeter Jõgioja trummi- ja tuleshow. Laupäeval, 2. oktoobril esitleb lugusid peagi ilmuvalt albumilt 90ndate menubänd 2 Quick Start. Selle klubiõhtuga avab AHI üritustesarja „Legend“, mis toob klubisse erinevaid kuulsaid ja legendistaatusesse tõusnud ansambleid ja artiste, taaselustatakse ja tuuakse üheks õhtuks kokku mõni tegevuse lõpetanud kollektiiv.

Klubis on pinda 750 m2, mis mahutab ligi 700 inimest.

Klubi on avatud neljapäeval, reedel, laupäeval alates kell 23.00.

Täpsem info programmist koduleheküljel www.klubiahi.ee
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles