Läheb rebimiseks! McDonald’s jagab täna õhtul 20 minutit tasuta süüa

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2000 tasuta burgerit
2000 tasuta burgerit Foto: Viktor Burkivski

Täna kell 20.00 keeratakse neljas Eesti McDonald’s restoranis kell 20 aasta võrra tagasi, et tähistada 20 minutit kestva kingisajuga esimese Eesti McDonald’s restorani avamist 1995. aasta kevadel. Nende 20 minuti jooksul on kõigile külastajatele Big Mac burger, keskmised friikartulid või jäätisekokteil tasuta.

Suurim pidu toimub Viru McDonald’s restoranis Tallinnas, kus õhtut juhib Anatoli Tafitšuk ning 90ndate igihaljaid hitte mängib DJ Tom Lilienthal. «Legendaarne Viru tänava McDonald’s oli Eesti esimene McDonald’s restoran ning on tänaseni oma ligi 1,5 miljoni külastajaga Eesti kõige populaarsem restoran. Ühtekokku külastas McDonald’s restorane 2014. aastal 8,1 miljonit inimest,» ütles McDonald’s Baltikumi tegevjuht Vladimir Janevski.

20. sünnipäeva tähistatakse aga ka Tartus, Pärnus ja Narvas. Tartus Turu restoranis lahutavad külastajate meelt õhtujuht Leho Luukas ja DJ Kalev Kaa, Pärnus Ranto Lupp ja DJ Rivo Tettermann ning Narvas Ilja Golomb ja DJ Vladimir Izotov.

Sünnipäevameeleolus McDonald’s korraldas sel möödunud laupäeval Tallinnas, Rotermanni väljakul suure grillipeo, kus tuhanded inimesed seisid tasuta hamburgeri saamiseks sadu meetreid pikas järjekorras, teadmata, et mahlase 100% veiselihapihviga  hamburgeri valmistajaks polnud ei keegi muu kui McDonald’s

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles