Treiler: Michael Fassbender mängib uues filmis Steve Jobsi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Fassbender Steve Jobsi rollis
Michael Fassbender Steve Jobsi rollis Foto: SCANPIX

Filmistuudio Universal Pictures avaldas eile esimese treileri uuest filmist, mis räägib firma Apple kaasasutajast Steve Jobsist.

Peategelast Jobsi kehastab Michael Fassbender, edastab msn.com.

«Muusikud mängivad instrumente, kuid mina juhatan orkestrit,» ütleb Fassbender treileris.

Ühe minuti pikkune filmiklipp ei paljasta filmist kuigi palju. Lisaks Fassbenderile teevad selles kaasa Seth Rogen Jobsi sõbra ja Apple´i kaasasutaja Steve Wozniaki rollis, Jeff  Daniels mängib John Scullyt ning Kate Winslet Joanna Hoffmanit.

Filmi režissöör on Danny Boyle, keda tuntakse menufilmist «Slumdog Millionaire». Uus Jobsi film põhineb Walter Isaacsoni biograafilisel raamatul, mille võttis aluseks käsikirja autor Aaron Sorkin.

Film pealkirjaga «Steve Jobs» jõuab vaatajateni 9. oktoobril.

2013. aastal valmis veel üks Steve Jobsi elust rääkiv film «Jobs», mille peaosas on Ashton Kutcher. Selles vaadatakse firma Apple asutaja elu alates 1974. aastast, mil ta oli Reede`i kolledži üliõpilane kuni 2011. aastani, mil ta tutvustas iPodi. Steve Wozniaki kehastas selles filmis Josh Gad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles