Elu24 Eurovisioonil! Vaata, mis nänni sisaldab ajakirjanikele jagatud kirev pressipakk

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 ja Postimehe ajakirjanikud on kenasti Eurovision 2015 lauluvõistlusel Wiener Stadhalle kontserdimajas ehk kohalikus linnahallis platsis ning said kätte põnevad pressipakikesed, mida kõik ajakirjanikud huviga igal aastal uudistama asuvad. Mõned humoorikamad ja küpsemad teadjad võrdlevad pakikest omaaegsete Brežnevi pakikestega, kuna tänavu sisaldavad pressipakid erakordselt palju toiduaineid.

Toome teile kirevast pressipakikesest mõned näited: Viini vorstid, kuivatatud salaami, kreekerid ja magusad vahvlid ja nii edasi, kuid leidis ka arvukalt tööstuskaupu. Näiteks külmakott jäätise hoiustamiseks, kingade viksimise svamm, mõned turukotid vanaemale koju viimiseks, kõrvatropid neile, kellele levimuusika närvidele käima hakkab ja loomulikult silmaklapid magusa une jaoks.

Muide, esimene Eurovisiooni lauluvõistluse poolfinaal toimub küll 19. mail, aga pressiruum kihab juba paljudest ajakirjanikest ja fotograafidest.

Vaata vahvast videost, kuidas Verni Leivak Postimehe kultuurist ja Meisi Volt Elu24-st pressipakki avastavad!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles