Ove Musting: meie jaoks pandi seisma kõik kellad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elina Born ja Stig Rästa teises lavaproovis
Elina Born ja Stig Rästa teises lavaproovis Foto: Andres Putting / EBU

Eesti laulu režissöör Ove Musting rääkis «Ringvaatele», et Eesti laulule pühendatakse Eurovisiooni ettevalmistustel rohkem aega kui teistele.

«Ma arvan, et pilt tuli praegu parim, mis on võimalik,» ütles Musting pärast Elina Borni ja Stig Rästa teist lavaproovi.

«Kõige müstilisem on see, mida keegi ei tea, et kui me esimest proovi tegime, siis meie jaoks pandi seisma kõik kellad. Me tegime kokku tund aega proovi. Sellist asja ei ole kunagi kusagil näinud, et ühel maal lihtsalt jäetakse proov seisma ja maa saab teha mitte 30 minutit, vaid saab terve tunni kulutada sellele, et parandada pilti. Selles mõttes võime ikka väga rahul olla.»

«Me oleme kõigile Austrias rääkinud, et see on võidulaul - olge head, tehke oma tööd hästi, sest võidulooga on hea tegeleda. Aga tundub, et seal peab midagi olema, sest meile pühendatakse rohkem aega kui on seda kunagi varem tehtud ja rohkem kui teistele,» lisas Musting.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles