«Nädalalõpp Kanal 2ga» täna: ennustav kana avaldab eestlaste saatuse Eurovisioonil!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Nädalalõpp Kanal 2ga»
«Nädalalõpp Kanal 2ga» Foto: Ardo Kaljuvee / Kanal 2

Täna kell 21:30 teeb «Nädalalõpp Kanal 2ga» saates etteaste kana, kes ennustab, missuguse koha Eesti järgmisel nädalal Eurovisiooni lauluvõistlusel saab. Kuigi aega läheb, saab lõpuks asja. Missugune on tulemus, seda näeme juba õhtuses saates.

Saates on ka laulja Ott Lepland, kes sedapuhku jutustab oma lõbusatest seiklusest eksootilises Keenias. Ott esitab saates ka emotsionaalse suahiilikeelse loo.

Samuti on täna külas mälutreener Tauri Tallermaa, kes õpetab, mis täpselt on mälukas ja kuidas seda vältida. Lisaks rabab mees saatejuhte ja publikut lahedate tähelepanuülesannetega.

Värske sotsiaalkaitseminister Margus Tsahkna ei tule pikalt rääkima poliitikast, vaid tutvustab oma teisi hobisid – muusika, sport ja talumajapidamine. Margus räägib elu keerulisematest aegadest ja sellest, mida peab elus tähtsaks. Lisaks saame teada Marguse uskumatu apsaka ühe telesaate otse-eetrist...

Sven Lõhmus on multitalent, kes on üles kasvatanud lugematul hulgal muusikaprojekte alustades Suntribest lõpetades Grete Paiaga. Kuidas tunneb Sven ära õiged artistid? Saates teeb comebacki ka kultusansambel Black Velvet, esitatakse värske suvehitt!

«Nädalalõpp Kanal 2ga» on eetris täna kell 21:30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles