Tippettevõtjad annavad noortele tasuta innovatsiooniseminari

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skype’i, Webmedia ning teiste rahvusvaheliselt edukate Eesti firmade tippjuhid pakuvad ettevõtluskonkursi Ajujaht inspiratsiooniseminaril noortele tasuta koolitust.
Skype’i, Webmedia ning teiste rahvusvaheliselt edukate Eesti firmade tippjuhid pakuvad ettevõtluskonkursi Ajujaht inspiratsiooniseminaril noortele tasuta koolitust. Foto: PEETER LANGOVITS/PM/SCANPIX

Skype’i, Webmedia ning teiste rahvusvaheliselt edukate Eesti firmade tippjuhid pakuvad ettevõtluskonkursi Ajujaht inspiratsiooniseminaril noortele tasuta koolitust.

Laupäeval, 9. oktoobril Tallinna tehnikaülikooli küberneetika instituudis ja otsepildina internetis ülekantaval üritusel jagavad oma ettevõtluskogemusi näiteks Skype Eesti juht Sten Tamkivi, rahvusvahelisi investeeringuid suunav Margus Uudam Ambient Sound Investmentist, börsiambitsioonidega Webmedia juht Taavi Kotka, mitmeid startuppe käivitanud ingelinvestor Yrjö Ojasaar, "Ajujaht 2010" võitja Click&Grow autor Mattias Lepp ning tunnustatud juhtimiskonsultandid Ülo Vihma ja Marko Rillo.

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse juhatuse esimees Ülari Alametsa sõnul pakub Eesti parim ettevõtluskonkurss "Ajujaht" noortele ainulaadse võimaluse arutada oma ideid parimate koolitajate ning ärimeestega, konkureerides sealjuures veel märkimisväärsele stardikapitalile.

“Juba "Ajujahi" soojenduskonverents toob algajate ettevõtjate ette suure hulga tippesinejaid, keda saab tavapäraselt kuulata ainult kopsaka osavõtumaksuga tippkonverentsidel. Kes alustavatest ettevõtjatest ei ole soojenduskonverentsil kuulamas, see on jäänud stardis magama,“ lisas Alamets.

Inspiratsiooniseminar toimub 9. oktoobril 11-15 Tallinna tehnikaülikooli küberneetika instituudis ning on reaalajas nähtav aadressil www.ajujaht.ee/inspiratsiooniseminar. Lisainfo ja kiirematele soovijatele üritusele registreerumine www.ajujaht.ee.

Ettevõtluskonkursi "Ajujaht" eesmärk on aidata noori ettevõtjaid uuenduslike ettevõtete loomisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles