National Geographic näitab dokumentaalfilme Titanicu ja Bermuda kolmnurga saladustest

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bermuda kolmnurk
Bermuda kolmnurk Foto: FOX International Channels Estonia

Teaduskanal National Geographic näitab 16. mail dokumentaalfilme «Peidus pinna all: Titanic» ja «Peidus pinna all: Bermuda kolmnurk».

Dokumentaalfilmides kasutatakse uusimat CGI-tehnoloogiat, mille abil virtuaalselt kuivendatakse kaks müstilist piirkonda, lootes saada vastuseid neid ümbritsevatele saladustele.

Täpne veealuse kaardistamise mehhanism koos uusima arvutigraafika tehnoloogiaga võimaldavad virtuaalselt «kuivendada» Titanicu ümbrust ning toovad vaatajani enneolematud 3D-kaadrid ühe maailma ikoonilisema reisilaeva viimasest puhkepaigast. 

CGI-tehnoloogia abil kuivendatakse ka Bermuda kolmnurga piirkond, et saada vastused, miks just selles piirkonnas on kadunud nii palju laevu ja lennukeid. Kas piirkonna kuivendamine annab vastuse?

«Peidus pinna all: Titanic» on eetris homme kell 21.00 ja «Peidus pinna all: Bermuda kolmnurk» linastub kohe pärast, kell 22.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles