Epp Kõiv annab välja albumi «Heas mõttes» ja avaldab singli «Glimpse of Greatness»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Epp Kõiv
Epp Kõiv Foto: Kristiin Kõosalu

Veel sel nädalal avaldab Epp Kõiv plaadifirma Insomniac Records alt oma debüütalbumi «Heas mõttes».

Epp Kõivu esimesel sooloalbumil on 12 lugu, mida võib pidada eklektiliseks popmuusikaks. Plaadil leidub mõjutusi nii souli, downtempo ja triphopi valdkonnast, jazzi ja hiphopi juurest ning kuulda võib ka kergemalt gruuvivat poppi.

Lugude sõnade autoriteks on Kaarel Rundu ja Mikk Siemer, kellest viimane on koos Lauri Tähega loonud ka plaadil kõlava muusika.

Foto: Meisi Volt

Epp Kõiv, kes sai 2014. aastal loo «Linn on minu (Demie remix)» eest pärjatud erinevate muusikaauhindadega (Aasta raadiohitt, R2 uus tulija), ütleb, et plaadilt kostuv materjal on nimetatud loost küll erinev, kuid temale kõige iseloomulikum muusika.

Albumi ilmumist tähistab Epp inglisekeelse laulu «Glimpse of Greatness» avaldamisega. Tegu on neljanda raadiosingliga albumilt. Varasemalt on avalikkuse ette jõudnud «Vintage afäär», «Seiklus» ja «Kuldne». 

Foto: Meisi Volt

Albumi esitluspidu toimub 30. mail Tallinnas, lokaalis KiviPaberKäärid, kus Epp astub lavale koos neljaliikmelise bändiga. Loomulikult saab kohapealt ka plaati soetada ja nautida bändi üllatavaid tõlgendusi albumi lugudest. Heas mõttes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles