Galerii: säravad staarid ja šampanjaojad - Grandioosne Deja Vu 9.sünnipäev

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud reedel, 08.mail alustas Lounge Deja Vu enda suure sünnipäevapeo tähistamisega. Esimest korda Eestis tähistati öölokaali sünnipäeva 48 tunnise peoga, kus jagati rekordiliselt palju šampanjat. 

Reedel algust saanud sünnipäevapidu tähistas Lounge Deja Vu 9.sünnipäeva. 9 aastat, täis enneolematuid pidusid, säravaid artiste ja meeldejäävaid hetki tõid sünnipäevale kohale meeletult palju külalisi. Lounge Deja Vu oli läbi kahe öö kostitajaks paljudele Eesti staaridele. Punaselt vaibalt suundusid Lounge'i sünnipäevale  Eesti lemmikumaid lauljaid Maarja-Liis Ilus, Uku Suviste kaaslasega, naistemagnet Kristjan Kasearu, Artjom Savitski ja paljud teised. Sünnipäevaliste seas kohtas veel Unistuste Prints Robertot kaunite kaaslannadega, Heti Tulvet, Indrek Rahumaad, Argo Aderit, Andres Peetsi ja lugematult palju teisi, kellest kõik kaamerasilma ette jõudnud.  

Foto: Maksim Toome

Palju kingitusi, vanu sõpru, vapustavaid artiste ja rekordiliselt palju rahvast - Deja Vu sünnipäev möödus aasta glamuurseima peona.

Möödunud reedel ja laupäeval pidas Deja Vu  enda 9.sünnipäeva, mille puhuks oli kokku pandud grandioosne ja enneolematu lavaprogramm. 9 aastat on pikk aeg ning Lounge Deja Vu on meeletult tänulik kõigile, kes selle aja nii vapustavaks on teinud. Püsikliendid, keda ikka ja jälle Deja Vu pidusid ja atmosfääri külastamas näeb  ja  koostööpartnerid, tänu kellele on peod veelgi võimsamad ja glamuursemad olnud - just teie auks valmistas Deja Vu ette selle enneolematult suure sünnipäeva nädalavahetuse, mis  oli täidetud säravate live-artistidega nii Eestist, kui välismaalt, kus lavasid nii sees kui väljas kaunistasid kaunid Deja Vu diivad ning kohapeal jagati kõigile  mitmed üllatusi. Laval küttis peomeeleolu üles kaunis Marilin Kongo ja lõunamaiste rütmidega kestis pidu päikesetõusuni James Werts'i uskumatult kaasakiskuvate laulude saatel. Peole lisasid vürtsi Eesti parimad trummarid Reigo Ahven ja Siim Koppel ning õhtutele lisasid glamuuris Kirill Sax, Tanel Kuusk ja Lauri Luide. 

Foto: Maksim Toome

2 ööd meeletut pidu hommikuni - Deja Vu'd külastas rekordiliselt palju ärimehi, seltskonnastaare, modelle ja lõbusaid inimesi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles