Video! Väikese Kardo unistus täitus, kui ta kohtus Karl-Erik Taukariga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väikese Kardo unistus täitus, kui ta kohtus Karl-Erik Taukariga
Väikese Kardo unistus täitus, kui ta kohtus Karl-Erik Taukariga Foto: TV3

7-aastane Kardo on poiss, kes hoiab vapralt selja sirge ja tuju hea ning seda raskest südamerikkest hoolimata. Eriti rõõmsaks teeb Kardo teadmine, et tänu superstaarisaatele täitus üks tema unistustest - kohtuda Karl-Erik Taukariga.

Kardo sündides ennustasid arstid talle südamerikke tõttu vaid paari elukuud, kuid tänu perekonna toele ja tegutsemisele sai poiss abi ning on läbi teinud mitu rasket operatsiooni. Selleks, et Kardo päevadesse veel rohkem päikest tuua, korraldas heategevusfond «Minu unistuste päev» sündmusterohke päeva, kus täitusid Kardo soovid ning ta sai muuhulgas ka Karl-Erik Taukariga kohtuda ja «Eesti otsib superstaari» saatele stuudios kaasa elada.  

Foto: TV3

«Minu unistuste päeva» vabatahtliku Evelin Tatteri sõnul on heategevusfondi eesmärk krooniliselt või raskesti haigete laste unistusi täita ning optimistliku ja positiivse emotsiooni kaudu laste ellu lootust, usku ja rõõmu tuua.

Foto: TV3

«Eesti otsib superstaari» on TV3s pühapäeviti kell 19.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles