Staarlaulja Vaido Neigaus: mind pole mitte keegi vallandanud!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaido Neigaus
Vaido Neigaus Foto: Indrek Galetin

Staarlaulja Vaido Neigaus jäi möödunud nädalal oma töökohast ilma  hilinemiste tõttu, pajatas Elu24le anonüümseks jääda sooviv staarmetroseksuaali endine töökaaslane. Neigaus nimetab kõlakat alatuks laimuks ning nendib, et lahkub töölt omal soovil.  

«Mees magas hommikul sisse ja pood oli kinni nii, et isegi koristaja pidi poe ukse taga ootama pea kaks tundi,» pajatas Elu24'le Neigausi endine töökaaslane.

«Ja see polnud tal esimene kord. Seppäläs võib saada kaks kuni kolm hoiatust ja siis lastakse lahti,» lisas vihje saatja.

Taoline väide ajab laulja tõsiselt närvi ning mees kinnitab, et teda pole mitte keegi vallandanud

«Ilmselgelt on see jällegi alatu väljamõeldis minu aadressil inimese poolt, kes on asjast valesti aru saanud. Olen siiani veel tööl Seppälä kaupluses ja kirjutasin ise selle lahkumisavalduse ja lahkumine oli minu omapoolne soov,» on Neigaus pahane.

«Kauplus avatakse kell 9.00 ja kauplus oli ja on alati õigel ajal AVATUD! Hetkel kaalutlen hoopis oma uusi võimalusi ja pühendan ennast rohkem muusikale,» selgitab Seppäläst lahkumise tagamaid Neigaus ise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles