USA ja Briti piloodid: tulnukad käivad tuumarelvi deaktiveerimas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA ja Briti piloodid: tulnukad käivad tuumarelvi deaktiveerimas
USA ja Briti piloodid: tulnukad käivad tuumarelvi deaktiveerimas Foto: SCANPIX

USA ja Briti endiste õhujõudude pilootide sõnul käivad tulnukad alates 1948. aastast Maal tuumarelvi deaktiveerimas.

Tulnukaid olevat nähtud seda tegemas nii USA kui Briti baasides ning ühel korral olevat neid Briti baasis isegi maandumas nähtud, edastab Daily Mail.

Piloodid süüdistavad USA ja Suurbritannia võime nende juhtumite varjamises.

Kapten Robert Salas koos oma kuue kolleegiga tõid need juhtumid nüüd päevavalgele.

«USA õhujõudude juhtkond koos valitsusega on valetanud tundmatute lendavate objektide kohta, eriti aga nende kohta, mis on külastanud tuumalõhkepeadega baase. Me suudame seda tõestada,» lausus Salas.

Endise õhujõudude ohvitseri sõnul nägi ta oma silmaga tulnukaid ja relvade kahjutuks tegemist Montana osariigis asuvas Malamstromi õhujõudude baasis 16. märtsil 1967. aastal.

«Olin valves, kui saabus tundmatu lendav objekt ning jäi baasi territooriumi kohale hõljuma. Kõik tuumaraketid deaktiveeriti. Nädal hiljem nähti saba teises õhuväebaasis. Need objektid tundsid meie relvade vastu suurt huvi. Minu arvates olid need maavälist päritolu,» meenutas mees.

USA koloneli Charles Halti sõnul nägi ta UFOt  Suurbritannias Ipswichi lähedal Benwatersi kuninglike õhujõudude baasis. See baas on üks väheseid Suurbritannia territooriumil asuvaid baase, kus on tuumarelvad.

Halti sõnul leidis see aset 30 aastat tagasi. Esmalt märkas ta tundmatu objekti saadetud valguskiiri, siis aga kuulis baasi raadiost sõnumit, et mingi tundmatu objekt on maandunud tuumarelvahoidla lähistel.

Õhujõudude pilootide kinnitusel on neil tõendusmaterjal veel 120 endiselt sõjaväelaselt, kelle kinnitusel käisid tulnukad veel nii hiljuti kui 2003. aastal tuumarelvi kahjutuks tegemas.

Juhtumeid uurinud ja sellest raamatu kirjutanud Robert Hastingsi sõnul on tulnukad siiani piirdunud uurimise ja deaktiveerimisega, kuid ei saa välistada, et nad midagi karmimat teevad.

Videot vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles