Elina Borni kosmeetikakott võtab suu lahti! Vaata, mis kõik Eurovisioonile kaasa rändab

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval, 1. veebruaril toimusid Telemajas Eesti Laul 2015 2. poolfinaali salvestused. Elina Born ja Stig Rästa
Pühapäeval, 1. veebruaril toimusid Telemajas Eesti Laul 2015 2. poolfinaali salvestused. Elina Born ja Stig Rästa Foto: Viktor Burkivski

"Ilma meigita ma hea meelega kodust ei lahku. See on lihtsalt niimoodi välja kujunenud, mitte, et ma häbenen oma loomulikkust. Meikimine on minu suur kirg, naudin väga protsessi. Igapäevase meigiga üritan mitte üle piiri minna ehk jätta see suhteliselt naturaalseks, samas märgatavaks. Tavaliselt teen jumestuskreemi ja puudriga tugeva põhja, viimistlen kulmud, teen silmale lainerijoone, käin ripsmed tuššiga üle ja lisan efekti nimel kunstripsmed," räägib juba homme Viini Eurovisoonile sõitev laulja Elina Born oma igapäevasest meigirutiinist. 

Elina räägib Stellariumile, et kui naistele on antud võimalus end veelgi ilusamaks teha, siis miks ei peaks seda võimalust ära kasutama. Paljud naised ütlevad, et meikimine mõjutab nende meeleolu ja teeb tuju paremaks. Elina pole erand. Vastupidi - ta teab, et ilus meik võib päästa kehva päeva. "Kõik mured, mis pead vaevavad, on mõneks ajaks läinud, kui tegelen parajasti jumestamisega. See on hea nipp end korraks igapäevaelust välja lülitada."  

Elina kustutab kõigi meigihuviliste janu ja räägib, millised ilutooted temaga juba homme kaasa rändavad. Kuna igal päeval toimub Eurovisiooni raames mõni üritus, peab kogu aeg tipp-topp välja nägema. Elina on selleks varunud erinevaid jumestustooteid erinevatelt kaubamärkidelt. Vastavalt meeleolule kasutab ta nii nude huulevärvi kui ka tumedamaid toone. Õhtuste ürituste jaoks lähevad loosi sära andvad tooted, mida saab kasutada ka silmameigis. 

Elina salarelvaks on parfüümid ja Viini rändab kaasa vähemalt kolm erinevat lõhna ning pisikestes käekottides leiavad oma koha miniparfüümid. "Mulle on alati meeldinud värsked lõhnad, sellised kevadvarahommikuse rohu alatooniga, mis teevad justkui mõistuse lahti, kuid viimasel ajal olen avastanud enda jaoks magustamate toonide pärusmaa."

Elina Borni kosmeetikat ja parfüüme, mis nõuab küll eraldi kohvrit, näed SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles