Kanal 2 näitab täna uut erisaadet «Kuulus vanem: needus või õnnistus?»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kuulus vanem». Robert ja Ivo Linna
«Kuulus vanem». Robert ja Ivo Linna Foto: Kaido Sinimaa

Täna kell 20:30 on Kanal 2 eetris avameelne erisaade «Kuulus vanem: needus või õnnistus?» Saade uurib, mis tunne on olla kuulsa vanema laps Eestis. «Kui Liis oma koolis liikus ja poisid teada said, et isa on jalgpallur, siis läks vahepeal asi ikka hulluks ära.»  ütleb saates endine Eesti jalgpallur Marek Lemsalu, lauljatar Liis Lemsalu isa.

Kas kuulsa vanema lapseks olemine avab uksi ja on tiivustavaks jõuks või hoopis pommiks jala küljes? «Inimesed kipuvad mõtlema, et tuntud vamema laps saab kõike, aga tegelikult nii ei ole. Meie saatest selgub, et neil on kohati isegi keerulisem. Tuleb end rohkem tõestada, sest etteantud mõõdupuu on karm,» ütleb saatejuht ja toimetaja Hetlin Villak.

Foto: Kaido Sinimaa

Saates saavad sõna Ervin Abeli poeg Margus Abel, Ivo ja Reet Linna koos poja Robertiga, koreograaf Märt Agu, Merle ja Kalle Klandorf koos tütre Heili Klandorfiga, Edgar Savisaare poeg Erki Savisaar, Liis Lemsalu, Lauri Pihlap ja paljud teised. Nad räägivad avameelselt ja inimlikult lapsepõlveseikadest. Kes jääb oma vanemate varju ja kes varjutab oma vanemad? Mis tunne on lapsel meedia valvsa pilgu all läbi elada vanemate abielulahutus või lein?

Kanal 2 erisaade «Kuulus vanem: needus või õnnistus?» on eetris täna kell 20:30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles