Click OK teeb comeback`i

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti popmuusikaansambel Click OK teeb combacki
Eesti popmuusikaansambel Click OK teeb combacki Foto: elu24.ee
Kas mäletate veel kümne aasta tagust tütarlaste popmuusikaansamblit Click OK, mille liikmeteks olid Monika Sjomgina, Kariny Joala, Grete Rämmal ja Kairi Siht?

Ansambel Click OK lõpetas oma aktiivse kontserttegevuse 1998. aastal, kuid nüüd tulevad näitsikud taas kokku, et esineda tudengilinnas Tartus.

12. septembril toimub klubis Tallinn populaarne Raadio Elmar Eesti muusika pidu, kus click'i tüdrukud presenteerivad esimest korda oma uut laulu, milles on 80-date hõngu ning mille värsid meisterdas Cool D. 

«Olid ikka ajad!... Kes oleks osanud arvata, et veel kümme aastat hiljem lavale ronin!,» õhkab solist Monika Sjomgina (34), kellest on vahepeal saanud kahe lapse ema. 

Tegelikult pandigi ansambli taassünni idee idanema Elmaris, mille egiidi all ka septembri keskpaika plaanitud Tartu come-back toimub.

«Ööklubid on Click OK järele küsinud juba viimased viis aastat, aina uurisid, et Männik, mis toimub,» nendib bändi produtsent ja laulukirjutaja Ivar Männik.

Laulvaid, räppivaid ja tantsivaid näitsikuid on endiselt neli, ent vaid üks neist – Monika Sjomgina – kuulus ka Click OK eelmisse koosseisu. Uuenenud bändi kuuluvad veel Kristel Sööl (18), Triin Feofanov (23) ja Ulrika Pärn (32), kes muide kasvatab suisa nelja last.

Loomulikult saab kuulda tol õhtul ka vanu häid poplugusid «Lase lõdvaks», «Öö on nii kuum» ja «Hüpertoonia». Lisaks toob õhtusse 90-ndate popmuusikahõngu Estin.

Nendele lisaks esinevad laval ka Apollo GoGo Girlsid ja Elmari tegijad Mari-Liis Männik ja Lauri Hermann. Retrosaalis mängib igihaljaid hitte DJ Alex Ray.

Vaata meeleolukat pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles