Video! Rahaboss Timea-Helen vanemad: teda tuleb veel raha teemal koolitada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Teismeline rahaboss», Timea-Heleni pere
«Teismeline rahaboss», Timea-Heleni pere Foto: TV3

TV3 uus sari «Teismeline rahaboss» on sotsiaalne eksperiment, milles vahetatakse lapse ja vanemate rollid ning pere rahakott antakse kuuks ajaks teismelisele. Just lapse käes on võim kõiki otsuseid langetada ja raha kulutada või siis hoopis kokku hoida. Sarja eesmärk on selgitada, kas laps on iseseisvaks eluks valmis. Kuna eksperimendis osalevad väga erinevad pered, saab vaataja kõige muu põneva ja kasuliku kõrval ka pildi elust Eestimaal.

Esimesena astus rahabossi rolli Valgamaal elava pere 16-aastane peretütar Timea-Helen. See, milliste mõtetega sarja tuldi, kuidas tütar hakkama sai ja kui tõsiselt on vanemad neiule rahaga seotud teemasid tutvustanud, selgub «Seitsmeste uudiste» intervjuust Timea-Heleni ema ja isaga sarja esitlusel Radisson Blu Sky Hoteli presidendisviidis.  

Perekonna teismeline tütar, 16-aastane Timea-Helen võttis kuuks ajaks rahakoti enda kätte ning vastutas selle eest, et igapäevased arved oleks makstud ja söök laual. Pereisa Jaanuse sõnul said nad katse käigus teada, et peretütart tuleb veel raha teemal koolitada. Pereisa selgitab ka seda, mis ootustega üldse saatesse mindi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles