Legendaarsetest Vibe üritustest inspireeritud Cirque Le Privé toimub sel reedel Tallinnas!

Märt Niidassoo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cirque Le Privé
Cirque Le Privé Foto: Klubi Privé

Klubis Privé iga kuu teisel reedel toimuva Cirque Le Privé ürituse märksõnadeks on erutav friikide tsirkus. Inspiratsiooniks on loomulikult tõeliselt legendaarsed Vibe üritused Tallinnas ning tänapäevased tehnoloogilised lahendused. Üritusel on üle 30ne esineja.

Cirque Le Privé toob tagasi 90ndate tehase ja kostüümipidude futuristliku hulluse ja lavastab glämuurse päriseluteatri, kus peaosas on klubikülastaja! Äratuskell on helisenud, see on vaheldus mida oled oodanud, see on hüpnootiline heli, see on Cirque Le Privé!

Lisaks akrobaatidele, klounidele, burleski tüdrukutele, maonaisele, mustkunstile jpm valivad muusikat DJ Widenski ja Mark Slavin.

Klubi uksed avatakse südaööl, alates 18.00 avatakse tuliuus baar Mono, mille sissepääs on kohe Vabaduse samba kõrval. Kõik külastajad kes on südaööl Monos, pääsevad otse, piletita klubisse Privé.

Rohkem infot ürituse kohta leiate Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles