Pidu: Urban House avas uksed

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klubi Urban House avamispidu, 06.09.2008
Klubi Urban House avamispidu, 06.09.2008 Foto: Katre Kivi | Photo Factory
Reedel, 5. septembril avas külastajatele oma uksed uus ööklubi Urban House, mis asub Tallinna kesklinnas aadressil Ahtri 10.

«Uus klubi Urban House on mõeldud kõigile neile, kellele meeldib r'n'b ja hiphop muusika ning kes peavad lugu urban-kultuurist, » valgustab klubi turundusjuht Kaido Vare.

Avapauguks oli väga menukas Soome üritustesari Club Diamond, kus olid kaastegevad DJ Taste, DJ Homeboy Kofi, DJ Mista, MC Charlie Boy ja seksikad tantsijad grupist The Mob.

«Pidulisi oli kokku tulnud igast mastist. Eestlastele lisaks oli kohal ka palju venelasi ja välismaalasi,» pajatas üks kohalviibinud piduline ning lisas, et vene rahvusest pidutsejad olid mitu korda avatumad ja lõbusamad kui eestlased.

«Venelased poseerisid fotograafidele ja olid hästi sõbralikud samal ajal, kui näiteks eesti noored põrnitsesid kurjade nägudega, kui püüdsid mõnega neist juttu teha või küsisid luba pilte klõpsida,» kinnitas ka Elu24 fotograaf. 

Klubi Urban House on avatud vaid reedeti ja laupäeviti alates kella 23-st ning sissepääs alates 18 eluaastast.

Lähemalt saab lugeda uue asutuse kohta: www.urbanhouse.ee

 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles