Indrek Tarand: Stenbocki maja ahjualune, Rain Rosimannus on Eestile julgeolekuoht!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Rosimannus ja Keit Pentus-Rosimannus.
Rain Rosimannus ja Keit Pentus-Rosimannus. Foto: SANDER ILVEST/

Eile eetris olnud selle hooaja viimases Tudeng TV saates «Fookus» keskenduti problemaatilistele võimukandjatele, kes töötavad Riigikogus ja valitsuses. Luubi all olid Jaak Madison, Kristen Michal, Priit Toobal, Lauri Laasi ning «Stenbocki maja ahjualune» Rain Rosimannus.

Indrek Tarandi sõnutsi võib Rosimannuse vaba ligipääs Stenbocki majja seada ohtu Eesti julgeoleku. «Stenbocki majas elab mingi ahjualune, kes tuleb uksest sisse ning läheb kuhu tahab. Kas kaitsepolitsei on seda kontrollinud?» küsis Tarand.

Foto: Jaanus Lensment

Samuti ei mõistnud Tarand, kuidas on võimalik, et süüdimõistetud isik saab olla valitsuses: «Tema pesitsemine niiöelda Eesti riigi ajukoore sees, ilma selleta , et ta oleks  mingisuguse avaliku posti peale valitud, on skandaal.»

«Kui mina oleksin peaminister, siis see tirel, millega see vend sealt Toompealt alla lendaks, see ei peatuks enne, kui kuskil Paide taga,» ei varjanud Tarand oma pahameelt.

Hooaja viimase «Fookuse» stuudiokülalised olid eurosaadik Indrek Tarand, Riigikogu liige Jevgeni Ossinovski, suhtekorraldaja Janek Mäggi ning EBS-i Eetikakeskuse juhataja Mari Kooskora.

Saadet saab järgi vaadata: http://tudeng.tv/fookus/

Mida sina Ahjualune-Rosimannuse teemast arvad?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles