«Eesti otsib superstaari» finalistid ootavad täna Viru Keskusesse pidupäevale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» 5. finaalsaade
«Eesti otsib superstaari» 5. finaalsaade Foto: Erlend Štaub

Täna toimub Viru Keskuses ja Tallinna Kaubamajas Ostlejate Pidupäev. Sel puhul meelitavad Viru Keskuse ja Tallinna Kaubamaja külastajaid vaid selleks päevaks loodud sooduspakkumised ning mitmed üllatused hommikust hilisõhtuni välja, nende seas ka ülesastumine «Eesti otsib superstaari» saate finalistidelt.

Ostlejate Pidupäeval avaneb Viru Keskuse külastajatel võimalus tutvuda keskuse esimesel korrusel nii Eesti moedisainerite ja nende loominguga kui ka Cafe Lyoni kuldsete kätega kondiitriga. Eesti moeloojate hüpikpoes tervitavad külastajaid moebrändi Iris Janvieri esindajad ning moedisainerid Kirill Safonov, Diana Arno ja nahakunstnik Kadri Kruus. Cafe Lyon on pidupäeva puhul pisiväljapanekuga kolinud keskusesse sisse ning pakub hõrke küpsetisi ja torte kogu päeva vältel.

Pidupäeva muusikalise etteaste eest hoolitsevad «Eesti otsib superstaari» saate finalistid Gertu Pabbo, Mikk Mäe, Jüri Pootsmann, Karl Gustav Adamsoo ja Kristjan Kannukene, kes astuvad üles Kaubamaja Naistemaailma laval kell 17.30.

Ostlejate Pidupäeval on Viru Keskuses asuvates kauplustes ja teeninduskohtades palju eri – ja sooduspakkumisi, paljud kaubad on vaid sel päeval kuni 50% tavahinnast soodsamad. Kaubamajas on palju kaupu 20% soodsamad ning sellele lisandub ka Partnerkaardi soodustus. Parkimine on Ostlejate Pidupäeval sama kuupäeva kandva ostutšeki ettenäitamisel tasuta nii Viru Keskuse kui ka Rävala parkimismajas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles