Hiigelgalerii! Deja Vu kutsub grandioossele sünnipäevanädalavahetusele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sel reedel, 08.mail alustab Lounge Deja Vu enda suure sünnipäevapeo tähistamisega, mis kestab terve nädalavahetuse!  Reedel algust saav sünnipäevapidu tähistab Lounge Deja Vu 9.sünnipäeva! 9 aastat, täis enneolematuid pidusid, säravaid artiste ja meeldejäävaid hetki!

Sünnipäeva tähistamine jätkub ka laupäeval, 09.mail, kui show-programm on samuti sünnipäevale kohaselt rikkalik! Sünnipäeva nädalavahetusel on Deja Vu'l plaanis palju üllatusi ja üllatusesinejad! Mõlemal päeval on oodata suurt kingisadu, meeleolukaid live-esinejaid ja enneolematut showprogrammi!

Deja Vu ootab sel nädalavahetusel sünnipäevale kõiki, kel see koht südamelähedane ning kellel koos Deja Vu'ga mitmeid toredaid mälestusi.

Sel reedel ja laupäeval peab Deja Vu 9.sünnipäeva, mille puhuks on kokku pandud grandioosne ja enneolematu lavaprogramm! 9 aastat on pikk aeg ning Lounge Deja Vu on meeletult tänulik kõigile, kes selle aja nii vapustavaks on teinud! Püsikliendid, keda ikka ja jälle Deja Vu pidusid ja atmosfääri külastamas näeb ja koostööpartnerid, tänu kellele on peod veelgi võimsamad ja glamuursemad olnud - just teie auks on Deja Vu ette valmistanud suure sünnipäeva nädalavahetuse, mis on täidetud säravate live-artistidega nii Eestist, kui välismaalt, lavasid nii sees kui väljas kaunistavad kaunid Deja Vu diivad ning kohapeal jagatakse kõigile kingitusi, millele lisanduvad veel mitmed üllatused! Esimese kingituse võib võita juba enne pidu! Selle kohta leiad rohkem infot siit.

Lounge Deja Vu, mis eelmisel aastal tähistas enda pikka ja edukat aega  hoopis teises võtmes - koos lastega, kes sõitsid kohale üle terve Eesti, ootab sel korral kõiki suurele peole, et üheskoos õnnelikke hetki meenutada! Üllatustega kostitavad lisaks Frexinete, Magnum, Hennessy,  Moet & Chandon ja paljud teised!

Juba sel reedel saab alguse suur sünnipäevapidu, kuhu on kõik külla oodatud! Rohkem infot sünnipäeva kohta leiad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles